Termeni si conditii.

 
Bine ati venit pe site-ul www.pizzeriioradea.ro/pizza, numit in continuare "web site". Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ("conditii de utilizare") inainte de utilizare web site-ului. Folosirea, in orice mod, a web site-ului sau produselor si serviciilor suplimentare, inclusiv dar nu limitat la utilizarea unui exemplar tiparit a informatiilor de pe web site, echivaleaza cu consimtamantul ca sunteti in varsta de cel putin 14 ani precum si acceptarea conditiilor de utilizare enuntate in continuare.
Ne rezervam dreptul de a modifica, completa sau elimina parti ale acestor conditii de utilizare, in orice moment. Notificarea schimbarii acestor conditii de utilizare se face exclusiv prin postarea noilor conditii de utilizare. Acestea vor avea marcata corespunzator data ultimei reactualizari.
 
 
I. Informatii personale
Acest web site recunoaste si accepta importanta confidentialitatii persoanelor care utilizeaza serviciile sale. Sunt acceptate ca informatii personale datele care pot identifica in mod clar o persoana, precum nume complet, adresa, localitate, judet, cod postal, adresa de e-mail. In masura in care aceste date sunt colectate de web site, nu vor fi trimise altor terte parti, cu urmatoarele exceptii:
- solicitarea explicita a utilizatorului;
- incalcarea de catre utilizator a conditiilor impuse la punctul III. Conduita utilizatorului
- solicitarea reprezentantilor organelor legislative, in vederea aplicarii de dispozitii legale sau hotariri ale instantelor judecatoresti.
Informatiile solicitate la crearea unui cont de utilizator sunt utilizate in scopul mentinerii functionalitatii web site-ului si a bazei de date, si nu sunt utilizate in scop publicitar.
 
 
 
II. Drepturi de autor
Web site-ul si informatiile furnizate de acesta, indiferent de natura lor, nu pot fi copiate, in intregime sau partial, fara permisiunea prealabila, scrisa si semnata, a proprietarului acestui web site („proprietarului”). 
Drepturile de autor asupra materialului continut in cadrul web site-ului apartin in exclusivitate web site-ului si proprietarului sau. Prin trimiterea catre web site de informatii sau materiale care nu se incadreaza in categoria informatiilor personale, garantati automat web site-ului si proprietarului acestuia dreptul irevocabil, perpetuu, ne-exclusiv, lipsit de obligatii, de a utiliza in orice conditii (comerciale sau necomerciale, incluzand dar fara a se limita la afisarea, modificarea, completarea, publicarea, cedarea drepturilor de autor), informatiile furnizate - indiferent de natura acestora, fara acordarea de compensatii materiale sau de orice alta natura. 
Trimiterea unei informatii semnifica si garanteaza (a) ca aveti dreptul de a face publica acea informatie si (b) ca informatia trimisa nu incalca drepturile de autor sau drepturi intelectuale. Site-ul nu isi asuma rasponsabilitatea in cazul incalcarii drepturilor de autor si/sau a drepturilor conexe de catre unul sau mai multi utilizatori.
Publicarea sau utilizarea informatiilor sau materialelor trimise se va face la discretia web site-ului. Sub nicio forma trimiterea de informatii catre web site implica obligativitatea acestuia de a publica, in intregime sau integral, materialul primit. Conform primului paragraf, web site-ul poate prelucra si modifica in orice mod informatia trimisa de utilizator, fara obligativitatea instiintarii acestuia.
 
 
 
III. Conduita utilizatorului
Utilizatorii sunt in intregime responsabili pentru informatiile si materialele trimise web site-ului. Prin utilizarea web site-ului sunteti de acord sa nu incercati sau puneti in practica urmatoarele:
a. Trimiteti sau publica, pe orice cale, orice mesaj, informatie, text, imagine sau orice material ("informatie") care se dovedeste in afara legii, periculos, defaimator, vulgar, obscen sau poate produce discriminare rasiala, etnica sau de orice alta natura.
b. Trimiterea de materiale in numele unei persoane fizice sau juridice, fara a avea consimtamantul acesteia, cu scopul de a cauza un prejudiciu, material sau moral, acestei persoane.
c. Publicarea de reclame, promotii neautorizate, promovarea unor produse, postarea de adrese web sau alte actiuni care pot fi incadrate in aceasta categorie, fara consimtamantul scris al proprietarului web site-ului
d. Trimiterea de cod, fisiere, programe care pot conduce la intreruperea, distrugerea sau limitarea functionalitatii oricarui echipament, program sau baze de date sau care are scopul dezvaluirii informatiilor confidentiale sau a informatiilor protejate de drepturi de autor / proprietate intelectuala. Utilizarea de cod sau programe care pot conduce la intreruperea, distrugerea sau limitarea functionalitatii oricarui echipament, program sau baze de date sau care are scopul dezvaluirii informatiilor confidentiale sau a informatiilor protejate de drepturi de autor / proprietate intelectuala.
e. Incalcarea conditiilor paragrafului II.
 
 
 
IV. Declinarea responsabilitatii
Aceste conditii de utilizare nu creaza nici un fel de obligatie proprietarului, web site-ului sau personalului care il deservesc, in afara de cele stipulate in acest document.
 
 
 
IV. Limitarea responsabilitatii
Web site-ul si informatiile continute de acesta sunt furnizate "asa cum sunt" fara garantii in ceea ce priveste performanta, acuratetea si compatibilitatea.
 
 
 
Web site-ul si persoanele care contribuie la mentinerea lui depun toate eforturile pentru a asigura acuratetea datelor publicate. Totusi, web site-ul nu reprezinta un garant ca informatiile prezentate sunt precise, complete, de incredere sau fara erori. In consecinta utilizarea informatiilor publicate pe web site se face pe propriul risc. 
Web site-ul si persoanele care contribuie la mentinerea lui nu sunt afiliate, nu pot furniza informatii si nu raspund in nici un fel referitor la materialele promotionale care apar in cadrul web site-ului.
In nici o situatie web site-ul, proprietarul sau personalul sau nu pot fi facute responsabile pentru orice fel de daune, de orice tip, incluzand dar fara a se limita la daune directe, indirecte si colaterale, limitarea functionalitatii sau a utilizarii, produse de utilizarea sau dimpotriva, de imposibilitatea utilizarii web site-ului sau a continutului acestuia, sau a informatiilor accesate prin intermediul acestuia, inclusiv dar fara a se limita la promotiile desfasurate prin intermediul web site-ului.
 
 
 
V. Prezentarea informatiilor
Web site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment considera necesar continutul sau forma de prezentare a informatiilor, inclusiv dar fara a se limita la adaugarea sau stergerea de informatii publicate, modificarea header-ului, modificarea layout-ului, modificarea, reamplasarea sau renuntarea la diferite pagini web. Aceasta se poate realiza fara informarea prealabila a utilizatorilor.